Rivera acusa Sánchez de "fer escac" a l'entrega de Puigdemont a Espanya per les seves paraules sobre la Fiscalia

Publicat 7/11/2019 11:03:44CET
El president de Ciutadans, Albert Rivera, participa en els Esmorzars Informatius d'Europa Press a Madrid, 7 de novembre del 2019
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 7 nov. (EUROPA PRESS) -

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat aquest dijous el president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, de "fer escac" a l'entrega de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Espanya per les seves declaracions sobre la Fiscalia.

"Amb el desafiament separatista, una relliscada com la de Sánchez ens surt molt car" perquè Puigdemont "ho aprofitarà, farà victimisme per les seves paraules, desprestigiarà la feina de fiscals i jutges", ha declarat en un esmorzar informatiu d'Europa Press a Madrid.

Rivera ha afirmat que el líder del PSOE ha incidit en la feina dels fiscals i de "tants funcionaris que s'estan jugant el tipus per defensar la democràcia a Catalunya". Segons ell, "ha fet escac a la feina de tot un estat" per "una ocurrència" en una entrevista.

"Vostè no és el rei Sol", ha dit a Sánchez, a qui ha retret que pretengui ser "la Fiscalia, el Tribunal Constitucional, el Suprem, el CIS i TVE". "Ho vol ser tot. Ningú no ha degradat la independència de les institucions en tan poc temps", ha afegit.