Publicat 16/3/2019 18:08:05 +01:00CET

Rivera acusa Sánchez d'estar callat davant la manifestació de Madrid "per por que li treguin les claus de Moncloa"

28A.- Rivera Demana A Sánchez Un Cara A Cara Per Contraposar "La Nació De Nacion
CIUDADANOS

TOLEDO, 16 mar� (EUROPA PRESS) -

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat el president del Govern, Pedro Sánchez, d'estar "callat" i no dir "ni mu" davant la manifestació de Madrid contra el judici del procés "per por que li treguin l'avió i les claus de la Moncloa".

Així s'ha pronunciat Rivera en un acte públic a Toledo, on ha criticat que "els que han donat un cop d'estat", aquesta tarda muntin una manifestació per "dir-li al món sencer que hi ha presos polítics quan en realitat són polítics presos", ha deixat clar.

"Sabeu per qu no diu res Sánchez?, perqu Torra, Puigdemont, Rufián, els que escupen els ministres, són els que manen i saben que amb Sánchez poden manar", cosa que no faran amb ell, ha dit. "Per aix ens temen perqu no volen que arribem al Govern", ha assenyalat.

Enfront del silenci de Sánchez davant aquesta manifestació, ha apuntat, ell sí que parlar. I és per aix que davant dels que avui van a "calumniar" a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, "picar" als servidors públics que han defensat la Constitució i van a "tacar" el nom d'aquest país al món sencer, Rivera ha rendit homenatge a gurdies civils, policies, fiscals, jutges i secretaris judicials que "han de sortir pels terrats envoltats per una torba de separatistes".

Dit aix, Rivera ha tornat a proposar un gran dileg nacional entre espanyols, "no entre polítics", especificant que vol escoltar els empresaris, els treballadors i la societat civil perqu saben "molt més" que molts dels polítics que han governat aquest país.

"Vull ser el president que escolta per també el president que pren decisions i que no deixa empantanegats els grans problemes del país", ha agregat, arrencant l'aplaudiment del públic assistent, unes 400 persones.

També s'ha comproms a "no donar ni aigua" als que volen "liquidar" Espanya, perqu "no els pots donar instruments als qui estan tot el dia destruint el teu país". I si "tenim uns senyors que diuen que cal destruir l'Estat, ja que si ets el president d'aquest Estat, no cal ser Einstein, per saber que no pot ser el teu soci".

Rivera, que ha assenyalat que no ser president "a qualsevol preu", ha apuntat que ell no veu enemics en els votants del PP i del PSOE sinó que veu "compatriotes" amb els mateixos somnis que complir. "Els demano a tota la gent que histricament va votar el bipartidisme i que avui est desencantada, que es vengi i voti Ciutadans, que és casa seva".