La reunió entre els equips negociadors de PSOE, PSC i ERC se celebra aquest dimarts a les 12.00 hores a Barcelona

Publicat 9/12/2019 18:41:19CET
Segona reunió de les delegacions negociadores de PSOE i ERC al voltant de la investidura de Pedro Sánchez
PSOE

MADRID, 9 des. (EUROPA PRESS) -

Els equips negociadors de PSOE, PSC i ERC celebraran la seva tercera reunió a la recerca d'un acord d'investidura aquest dimarts a Barcelona a les 12.00 hores i en un lloc encara per determinar.

Fonts socialistes i d'ERC han confirmat aquest dilluns l'hora de la reunió després que el president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, anunciés divendres passat en una conversa informal amb els mitjans de comunicació la celebració d'aquesta.

Aquest mateix dilluns, la portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, ha descartat que puguin arribar a un acord amb el PSOE per investir el socialista abans de Nadal i veu més probable que, si hi ha acord, se substanciï al gener.

"Veiem molt lluny que pugui ser abans de Nadal i abans de finalització d'Any, bàsicament pels dies que queden i perquè hi ha qüestions que han de passar i que influeixen. Nosaltres no tenim pressa", ha apuntat en roda de premsa.

Amb aquesta voluntat aniran aquest dimarts a una nova reunió que tindrà lloc a Catalunya, tot i que encara no té emplaçament concret, ha dit Vilalta, que ha advertit que, si durant la negociació de les properes setmanes no veuen que l'aposta del diàleg allunyi el Govern central en funcions de la via judicial, a ERC "no li tremolaran les cames" per mantenir-se en el 'no' a investir Sánchez.