Actualitzat 19/10/2019 10:25:39 +00:00 CET

Reoberta l'estació del passeig de Gràcia i normalitat en trens, ports i aeroport

Estació de Rodalies.
AYUNTAMIENTO DE VILADECANS - Archivo

BARCELONA, 19 Oct. (EUROPA PRESS) -

L'estació del passeig de Gràcia de Barcelona s'ha reobert a les 5.00 hores d'aquest dissabte després de ser tancada divendres per la presència de manifestacions a la zona, i el servei de Rodalies funciona amb normalitat.

Fonts del Govern han explicat a Europa Press que la limitació de velocitat del tram de Girona d'alta velocitat s'ha pujat dels 30 km/h als 80 km/h, i a Barcelona s'ha tancat un accés a l'estació de Sants a petició de la policia per la plaça Joan Peiró per la presència d'uns centenars de manifestants.

L'únic incident a les 10.30 hores d'aquest dissabte és el tall que protagonitzen desenes de manifestants independentistes a la carretera AP-7 en sentit sud, a l'alçada de la Jonquera --a la frontera amb França--, que encara es manté aquest dissabte a les 11 hores.

L'aeroport funciona sense incidències, encara que s'han produït aglomeracions en els controls de seguretat i de passaports, raó per la qual molts passatgers han avançat la seva arribada.

Tampoc hi ha incidents al port, que ha funcionat amb normalitat durant la nit i en el qual l'estiba es va incorporar al treball el divendres a les 20 hores.