Actualitzat 30/03/2017 08:57 CET

Renta 4 Banco inaugura una segona oficina a peu de carrer a Barcelona

L'entitat vol créixer de 62 a 75 oficines a Espanya a mig termini, amb fins a 10 a Catalunya

BARCELONA, 30 oct. (EUROPA PRESS) -

Renta 4 Banco ha obert una segona oficina a peu de carrer a Barcelona, en Gran Via 655, que se suma a la de Diagonal i substitueix a les dependències que ocupava tradicionalment en un primer pis de passeig de Gràcia.

El canvi s'ha realitzat a l'estiu, i el president de Renta 4 Banco, Juan Carlos Ureta, ha explicat en una entrevista d'Europa Press que respon a la voluntat de guanyar "proximitat" amb els clients, majoritàriament particulars a Barcelona.

El banc especialista en gestió de patrimonis i inversió també té sucursals a peu de carrer a Lleida, Girona, Tarragona, Sabadell i Terrassa, i en 2017 l'agradaria obrir una tercera oficina a Barcelona, igualant així la presència que té a Madrid.

L'objectiu del banc a mitjà termini és passar de les 62 sucursals actuals a Espanya a 75, de les quals fins a 10 podrien correspondre a Catalunya: "No ens marquem terminis, sinó que ens movem per oportunitats, segons la captació de clients".

A Catalunya, Ureta apunta que les futures obertures poden passar per ciutats com Reus, on encara no és present, així com per altres localitats pròximes a la capital catalana.

L'entitat està augmentant penetració entre empreses familiars catalanes, especialment fora de Barcelona, el que ha fet augmentar el patrimoni mitjà per compte a 100.000 euros, un 40% més que fa dos anys.

El patrimoni gestionat actualment per les oficines de Catalunya és de 850 milions d'euros, un 20% més que a tancament de 2015, i el nombre de clients és de 8.500.

A més, hi ha un altre centenar de milions de clients catalans gestionat des de Madrid --on Renta 4 té la seu central-- per ser grans comptes.

Respecte a l'evolució de la facturació, Ureta considera que, tant a tot espanya com a Catalunya, la caiguda en el negoci d'intermediació, que ronda el 20% per la situació borsària, serà compensada al tancament de l'exercici 2016 pel creixement del negoci de gestió.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés