Publicat 10/7/2019 17:59:05 +02:00CET

Renfe veu "oportunista" la reacció de l'alcalde de Mollet després de l'atropellament mortal

MOLLET DEL VALLÈS (BARCELONA), 10 jul. (EUROPA PRESS) -

Renfe ha qualificat d'"oportunista" la reacció de l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, després que hagi exigit el compliment de millores de seguretat i accessibilitat a l'estació de Mollet-Sant Fost, on s'ha produït aquest dimecres l'atropellament mortal d'un jove.

Diverses fonts de l'operadora han puntualitzat a Europa Press que "és oportunista que es faci servir la mort d'una persona per fer aquest tipus de reclamacions" i han recordat que la víctima mortal creuava la via per un pas no habilitat.

Han assenyalat que la constructora Comsa va ser l'adjudicatària d'aquestes intervencions i que va renunciar al contracte, per la qual cosa es va haver de reiniciar tot el procés.

En aquest sentit, les mateixes fonts han garantit que s'espera que "al més aviat possible" arribi la nova licitació que s'aprofitarà per ampliar l'actuació.

Monràs ha exigit a Renfe aquest dimecres complir amb els compromisos adquirits el 2016 que anaven en la línia de millorar l'accessibilitat i la seguretat de l'estació.