Renfe registra 29 incidències viàries per protestes des de la sentència de l'1-O

Publicat 27/10/2019 18:51:33CET
Tall de via per la tala d'un arbre en les protestes després de la sentència del procés independentista, a les vies del tram Figueres - Flaçà (Girona) el 27 d'octubre de 2019.
RENFE

GIRONA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

Renfe ha registrat 29 incidències viàries des del 14 d'octubre fins a aquest diumenge per protestes arran de la sentència de l'1-O, la gran majoria a la província de Barcelona i després Girona, seguida de Tarragona i Lleida.

El mateix dia de la sentència hi va haver sengles talls de vies a Celrà (Girona) i a les d'alta velocitat a la ciutat de Girona, han informat a Europa Press fonts de la companyia ferroviària.

L'endemà va hi va haver un arbre talat sobre la via del tren a Sant Miquel de Fluvià-Flaçà (Girona); tall de vies a Mataró (Barcelona); pneumàtics a Urtx-Puigcerdà (Girona); tall de concentrats a Reus (Tarragona) i una barricada a Sils (Girona).

El dia 16 hi van haver tres vies amb foc: es van cremar objectes a Sant Pol-Canet (Barcelona) i pneumàtics a Mollerussa-Lleida i a l'alta velocitat de Girona; i hi van haver manifestants a Vilanova (Barcelona), Reus i Valls (Tarragona).

El dia 17 es van registrar manifestants a Sant Joan Despí (Barcelona), Reus (Tarragona) i Badalona (Barcelona); i el 18, a Terrassa, Molins i Badalona (Barcelona).

Dissabte 19 va ser el primer dia sense incidències, però el dia 20 es va col·locar una nevera a la zona de Valls (Tarragona); i dilluns 21 va tornar a no haver-hi problemes.

El 22 hi va haver arbre talat a les vies a La Garriga-Les Franqueses (Barcelona) i crema d'objectes a Figueres-Portbou (Girona), i l'endemà no va passar res.

Van tornar a haver incidències el 24: crema de fibra òptica a l'alta velocitat de Girona i manifestants a Montcada (Barcelona); i el 25, crema de pneumàtics a Caldes i un arbre a Maçanet (Girona).

El dia 26 va aparèixer un bloc de formigó i palets a Golmés (Lleida); i diumenge 27, un arbre talat a Figueres-Flaçà (Girona) i manifestants a Badalona (Barcelona).