Publicat 19/7/2019 16:09:53 +02:00CET

Renfe ofereix 22.000 places promocionals per viatjar en l'AVE València-Madrid

AVE, estación Joaquín Sorolla.
EUROPA PRESS - Archivo

VALÈNCIA, 19 jul. (EUROPA PRESS) -

Renfe ha presentat la campanya 'Un verano de Primera', que permet comprar bitllets d'AVE València-Madrid des de 43,75 euros per trajecte en classe preferent sense restauració i 46,80 amb restauració. La companyia ofereix 22.000 places promocionals i l'oferta està disponible des d'aquest divendres fins al 31 d'agost.

Les condicions són les pròpies de les Tarifes Promo. Els viatgers podran comprar els bitllets a través del web de Renfe, punts de venda de les estacions, agències de viatge, i agències virtuals, ha indicat l'operadora en un comunicat.

Renfe ofereix a l'estiu 22 serveis diaris d'AVE, 11 per sentit entre València i Madrid. Amb aquesta oferta Renfe pretén donar a conèixer als viatgers els avantatges i serveis que ofereix el tren a la classe preferent, butaques més espaioses, premsa, restauració al seient (de dilluns a dijous), wifi, i atenció personalitzada.

La resposta positiva de la demanda enfront d'altres mitjans de transport del servei d'alta velocitat entre Madrid i València, ha suposat "la inversió de la quota de mercat respecte a l'avió". El tren suposa el 89,2 % de la quota, ha destacat Renfe.