Publicat 10/9/2020 10:07:54 +02:00CET

Reig Jofre distribuirà 2,96 milions entre els seus accionistes a través de 'scrip dividend', amb 'pay out' del 60%

Reig Jofre
GRUPO REIG JOFRÉ/EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 10 set. (EUROPA PRESS) -

Reig Jofre distribuirà entre els seus accionistes 2,96 milions d'euros en efectiu a través de la fórmula 'scrip dividend', la qual cosa representa un 'pay out' del 60% sobre el resultat consolidat del 2019, segons ha informat aquest dijous la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Aquest import estarà subjecte al nombre de drets d'assignació gratuïta que la companyia recompra dels seus accionistes.

En concret, el Consell d'Administració ha acordat les condicions d'execució de l'augment de capital alliberat amb la finalitat de formalitzar la retribució mitjançant 'scrip dividend' o dividend flexible, que permet als accionistes rebre accions alliberades de la companyia, però sense limitar la possibilitat de percebre en efectiu un import equivalent al pagament del dividend, amb una opció total o parcial.

Així, el nombre màxim d'accions noves a emetre en l'execució de l'augment de capital mitjançant el qual s'instrumenta el dividend opcional en accions o efectiu ha quedat fixat en 768.307 accions, un increment de l'1,01% del capital de la societat, per un import nominal total de 384.153,50 euros, amb càrrec a reserves.

El nombre definitiu d'accions a emetre i la corresponent xifra en la qual s'augmentarà definitivament el capital social dependrà del nombre de drets d'assignació gratuïta que finalment seran objecte de conversió en accions.

El pagament de l'efectiu als accionistes que hagin optat per rebre la totalitat o part del dividend en efectiu en virtut del compromís de compra es preveu inicialment el proper 5 d'octubre.

Així mateix, l'inici de la contractació ordinària de les noves accions creades en virtut de l'augment de capital es preveu inicialment el proper 21 d'octubre.

El Consell d'Administració de Reig Jofre ha designat Banc de Sabadell entitat agent de l'emissió.

Contador