Publicat 23/9/2019 13:48:24 +02:00CET

Reguant (CUP), sobre les detencions: "Són polítiques amb una clara voluntat d'atemorir"

La diputada de la CUP, Eulàlia Reguant
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 23 set. (EUROPA PRESS) -

L'exregidora barcelonina de la CUP Eulàlia Reguant ha dit sobre les detencions que ha dut a terme la Guàrdia Civil aquest dilluns contra independentistes a la província de Barcelona que "són polítiques amb una clara voluntat d'atemorir".

En una atenció als mitjans a Sabadell (Barcelona), Reguant ha afirmat que la voluntat és que "la gent es quedi a casa" davant la sentència del Tribunal Suprem (TS) pel judici del procés.

L'exdiputada cupaire al Parlament ha indicat que l'operatiu policial "no és nou, ja es va veure amb Adri i Tamara", en referència als dos membres del CDR d'Esplugues de Llobregat i Viladecans (Barcelona), respectivament. El primer va fugir a Bèlgica i la segona va estar mesos amb la mesura cautelar de prohibició de sortir del seu municipi.

Reguant ha criticat que la dinàmica de funcionament en aquests casos és construir notícies amb la suposada violència i "després apareix l'Audiència Nacional".

En aquest sentit, ha criticat que la informació que ha emès l'institut armat sobre l'operació, "acumula més supòsits i previsibles que mai, tot són teories", alhora que ha recalcat que no hi ha proves clares.