El reconeixement facial d'Amazon aprèn a identificar la por

Publicat 14/8/2019 16:55:50CET
Sistema de reconocimiento facial Amazon Rekognition.
AMAZON - Archivo

MADRID, 14 ago. (Portaltic/EP) -

Amazon millora el sistema de reconeixement facial, Amazon Rekognition, que a partir d'ara podrà detectar una nova emoció, la por, i identificarà amb més precisió la resta (felicitat, tristesa, empipament, sorpresa, disgust, calma i confusió).

Amazon Rekognition comptava amb set emocions que el sistema d'anàlisi facial pot identificar, que són la felicitat, la tristesa, l'empipament, la sorpresa, el disgust, la calma i la confusió.

Ara, segons recull un comunicat d'Amazon Web Services (AWS), l'empresa ha afirmat que ha optimitzat la precisió de la detecció d'aquestes emocions i n'ha afegit una altra: la por.

Entre aquestes noves millores també es troben l'augment del nivell de precisió de la identificació de gènere, i la millora també de la precisió del càlcul de la franja d'edat de la persona.

Aquests models ja estan disponibles per a Amazon Rekognition Image i Amazon Rekognition Video i ja apareixen com a predeterminats per als clients en totes les regions d'AWS admeses.

Amazon Rekognition és un sistema que permet detectar, analitzar i fer un reconeixement facial d'una persona que aparegui en una imatge o un vídeo. Les dades que es recullen mitjançant l'anàlisi facial són el gènere, la franja d'edat, les emocions, els atributs del rostre, com el somriure, l'expressió facial i la qualitat d'imatge facial.

el més llegit

 1. 1

  Es desborda el riu Ter al seu pas per Bescanó (Girona)

 2. 2

  El Congost supera els 300 metres cúbics per segon al seu pas per Granollers

 3. 3

  PortAventura World arrencarà la temporada del seu 25è aniversari el 27 de març

 4. 4

  Mor el treballador municipal que estava ferit crític després de ser apunyalat a Barcelona

 5. 5

  Desallotgen 300 persones d'una urbanització pròxima al riu Tordera

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista