Publicat 21/11/2019 16:26:05 +01:00CET

Reby explica a l'Smart City Expo el seu model de negoci i d'ordenació de les ciutats

Stand de Reby a l'Smart City Expo 2019, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), al novembre del 2019
@RIDEREBY

L'Hospitalet de Llobregat, 21 nov. (EUROPA PRESS) -

L'estand de la companyia de patinets elèctrics d'ús compartit Reby a l'Smart City Expo ha difós aquests dies, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, el seu model de negoci i d'ordenació de les ciutats, un model allunyat del sistema de lliure aparcament i per promoure la convivència amb el vianant, ha explicat la seva cofundadora Cristina Castillo.

Per explicar-ho, han organitzat una presentació a una delegació d'ajuntaments catalans, a la qual han assistit tant regidors com tècnics municipals; i també una xerrada amb alumnes del màster de la Barcelona Technology School (BTS).

Castillo ha destacat que participen per primera vegada en aquest congrés, que valora com a aposta de Barcelona per promoure "el concepte de ciutats intel·ligents per a un futur sostenible".

"La nostra aportació és clara, perquè oferim una alternativa de transport sostenible i adaptat a les ciutats", i ha afegit que hi ha 200.000 usuaris a Espanya des que es va fundar l'empresa, el 2018 a Barcelona.

A l'Smart City Expo també han rebut unes 1.000 visites, i a l'àrea de test (Test Drive) hi ha hagut més de 300 proves diàries.