Ramos destaca que els 40 anys de la Constitució han suposat el període de pau més llarg de la història d'Espanya

Acte constitució
AYTO TALAVERA
Publicat 6/12/2018 15:10:25CET

TOLEDO, 6 Dic. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Talavera de la Reina, Jaime Ramos, ha destacat que els 40 anys de la Constitució Espanyola han suposat "el període de pau més llarg de la història d'Espanya en democràcia, i avui la nostra Carta Magna segueix vigent, i el respecte a les normes que recull és el que ha garantit l'estabilitat d'Espanya".

En l'acte oficial amb motiu dels 40 anys de la Constitució Espanyola que ha tingut lloc als Jardins del Prat de Talavera, ha recordat que avui es ret homenatge "al que els nostres representants polítics van fer el 1978, que va ser aconseguir entendre's", i va ser la voluntat d'estar junts el que els va fer crear un projecte de vida per a tots els espanyols, ha informat l'Ajuntament en nota de premsa.

"Com a espanyol i com talaverà crec que que hem d'estar més units que mai, perquè l'unió fa la força i és l'única manera que el nostre país visqui en pau sota les normes que ens vam donar tots els espanyols i que avui estem homenatjant", ha assenyalat.

Jaime Ramos ha assegurat que com un servidor públic que és, està encarregat de vetllar pels drets dels talaverans, "perquè així em vaig comprometre a fer-ho quan vaig jurar el meu càrrec com a alcalde davant la Constitució Espanyola". "Creieu-me que tots els dies lluito perquè prevalgui el benefici comú, que per a aquest alcalde és l'única cosa que guia els seus passos en l'acció de govern".

Ha insistit que "hi ha molt a celebrar pels 40 anys de la nostra Constitució i recordar aquesta concòrdia que la va fer possible". Per això, ha fet una crida als talaverans "perquè estiguem units, perquè tots tenim el mateix objectiu que és Talavera de la Reina".

El regidor talaverà ha argumentat que els espanyols han de preservar les normes de convivència, lluitant per l'interès comú enfront d'interessos partidistes "que estan reclamats al fracàs".

Per això, ha dit que "l'unilateralitat només condueix al desastre, a l'enemistat i al caos, i sembla mentida que en els nostres dies hi hagi qui pretengui posar en dubte al nostre sistema democràtic, a la nostra Constitució, a la nostra bandera i a la unitat d'Espanya".

Ramos ha incidit que el consens "ha de seguir sent la força dels espanyols, i per això, hem de recolzar la nostra Constitució i blindar-la enfront d'aquells que pretenguin posar en dubte la nostra convivència o la pròpia idea d'Espanya, que és inqüestionable, malgrat els absurds intents d'alguns".

En l'acte han participat Jimena Pérez, Ignacio Ibáñez, Rocío Bautista i Carla Román, que van exercir ahir d'alcaldessa i de regidors en el Ple Infantil que va tenir lloc al teatre Victoria. També van assistir diversos alumnes que van conformar la Corporació Municipal infantil.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.