Publicat 13/9/2020 19:43:17 +02:00CET

Quim Torra als alumnes catalans: "Aprofiteu cada hora d'aprenentatge"

El president de la Generalitat, Quim Torra.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

   Demana afrontar el retorn a les aules amb "tranquil·litat"

   BARCELONA, 13 set. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Quim Torra, ha desitjat un bon inici de curs als alumnes catalans que aquest dilluns tornen a les aules: "Aprofiteu cada hora d'aprenentatge, cada hora jugant amb els vostres amics i amigues, cada hora de lectura".

   "Tothom està al vostre costat, seguint-vos i vetllant per la vostra seguretat, perquè tot vagi bé" en el marc de les restriccions per la pandèmia del coronavirus, els ha dit en un vídeo en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press.

   I ha destacat que l'escola és "el més important" per a la societat, ja que és on s'integra i es treballa en la cohesió social, valorant els esforços i mèrits de cadascun dels alumnes.

MISSATGE A PARES I MESTRES

   Torra també ha donat les gràcies als mestres catalans: no només pels últims dies de "treball intens" per adaptar les escoles a les mesures de seguretat --ha dit--, sinó també des del 13 de març, quan van tancar els centres.

   "La meva dona és mestra i sé el que ha significat per tots vosaltres. Les hores que heu estat al costat dels vostres alumnes, acompanyant-los, estant sempre a la seva disposició i intentant que no es quedessin enrere", ha explicat.

   També ha agraït als pares haver donat suport als seus fills "en uns dies, unes setmanes molt difícils" durant el confinament, i ha demanat afrontar l'inici del curs escolar amb tranquil·litat.

   "Ens hem esforçat perquè les escoles siguin un lloc segur, i per tant vull enviar-vos un missatge de tranquil·litat, de serenitat. Sabem a cada moment què hem de fer, i això és molt important", ha afirmat.

Contador