Publicat 27/7/2020 9:33:10 +02:00CET

Quatre països europeus atorguen a Lleida.net sis patents en matèria de notificació

Logotip de Lleida.net
LLEIDA.NET - Archivo

MADRID, 27 jul. (EUROPA PRESS) -

Lleida.net ha rebut sis patents en matèria de notificació i contractació electrònica de quatre països europeus: República Txeca, Letònia, Sèrbia i Turquia, segons ha informat la companyia.

En concret, la República Txeca i Letònia han adoptat les corresponents patents nacionals del mètode per registrar i certificar la recepció de correu electrònic de Lleida.net.

Així mateix, les autoritats de la República Txeca, Letònia, Sèrbia i Turquia han adoptat el mètode per certificar el correu electrònic que conté la signatura electrònica reconeguda d'un operador de telecomunicacions.

Totes aquestes patents es deriven de dues patents europees que l'Oficina Europea de Patents i Marques va atorgar a Lleida.net el 2019.

Les concessions, que tenen una validesa de 20 anys, representaran uns beneficis de 20 milions d'euros per a la companyia al llarg d'aquest període, segons Lleida.net.

Després d'anys de reforçar l'aposta per la propietat intel·lectual i la internacionalització, l'empresa ja compta amb una caretra de 182 patents sobre mètodes de notificació i contractació digital, que li han atorgat més de 50 països dels cinc continents, incloent Estats Units, Unió Europea, Xina, Rússia, Índia, Mèxic, Japó, Colòmbia, Argentina, Perú, Sud-àfrica, Nigèria, Austràlia o Nova Zelanda.

Contador