Publicat 25/8/2019 15:57:38CET

Pujol (JxCat) crida a participar en la Diada perquè Catalunya viu una "repressió duríssima"

El portaveu adjunt de JxCat en el Parlament, Eduard Pujol, i la consellera d'empresa i Coneixement, Àngels Chacón
@JUNTSXCAT

BARCELONA, 25 ago. (EUROPA PRESS) -

El portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha cridat la participació en la manifestació de la Diada organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) l'11 de setembre, perquè Catalunya "viu un moment de repressió duríssima", ha opinat.

En declaracions als mitjans aquest diumenge des de la festa major d'Igualada (Barcelona), Pujol ha destacat que l'11 de setembre és "una demostració de força democràtica molt potent", i ha assegurat que els catalans l'han exercit amb excel·lència en els últims anys.

"Catalunya ens necessita, per la situació d'injustícia, de presó i exili", ha afirmat el portaveu adjunt, que ha reclamat que Catalunya aprofiti la seva capacitat de resistència i qualsevol oportunitat i plataforma per protestar per aquesta situació.

Pujol ha defensat que la Diada "és el millor moment per dir que el país és molt potent" i que els catalans estan compromesos amb una determinada idea de llibertat i democràcia.

A més, ha demanat que el PSOE "abandoni el màrqueting polític" i ha assegurat que el diàleg implica escoltar i que si no ho fan seran, en les seves paraules, la repetició de posicions tan conservadores com les del PP.