Publicat 12/5/2019 16:56:24 +02:00CET

Puigneró: Puigdemont manté l'esperit de l'1-O mentre uns altres "blanquegen" el PSC

26M.- Puigneró: Puigdemont Manté L'Esperit De el 1-O Mentre Uns altres "Blanquegen" Al PSC
@JUNTSXCAT

AMPOSTA (TARRAGONA), 12 maig (EUROPA PRESS) -

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha afirmat aquest diumenge que l'expresident Carles Puigdemont és qui segueix encarnant l'1-O, a diferència de partits que "blanquegen" el PSC.

"Qui manté l'esperit de la victòria de l'1-O no és un altre que el president Puigdemont", ha dit durant un míting de JxCat a Amposta (Tarragona), en el qual ha intervingut a distància el cap de llista a les europees.

I el conseller ha criticat, sense citar a ningú: "En canvi, veiem com uns altres es dediquen a blanquejar el PSC del 155 facilitant-li la Presidència del Senat, com estem veient ja aquesta última setmana".

El vicepresident del Govern i número 3 d'ERC, Pere Aragonès, va dir el dissabte que "seria un gest a tenir molt en compte" que el líder del PSC, Miquel Iceta, visités els presos sobiranistes de cara al ple del dijous al Parlament que votarà si el designa senador, encara que va deixar clar que no ho posava com a condició.

"ELS DE LA NO RENDICIÓ"

Puigneró ha insistit aquest diumenge: "JxCat, a diferència d'altres partits que volen blanquejar el PSC del 155, podeu estar convençuts que serem els de l'esperit de l'1-O i els de la no rendició".

"I això no passa per fer Miquel Iceta president del Senat d'Espanya", ha afegit entre aplaudiments dels assistents.