Publicat 16/1/2020 12:18:37 +01:00CET

Puigdemont vaticina que el PSOE votarà "al costat de Vox" el suplicatori a l'Eurocambra

FILED - 03 June 2019, Hamburg: Former President of the Government of Catalonia Carles Puigdemont speaks during a press conference at a hotel complex in Hamburg. dpa. Photo: Christian Charisius/dpa
Christian Charisius/dpa

BARCELONA, 16 gen. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha vaticinat aquest dijous que el PSOE votarà "al costat de Vox sense cap tipus de complex" l'aixecament de la seva immunitat i la de l'exconseller Toni Comín al Parlament Europeu.

"Tot en ordre i segons les previsions. Al final, després de tants d'escarafalls, els socialistes votaran al costat de Vox sense cap tipus de complex. Friso per llegir les cròniques i comentaris sobre aquest gran moment poètic", ha destacat en un missatge en el seu compte de Twitter que ha recollit Europa Press.

La vicepresidenta del Parlament Europeu Ewa Kopacz ha traslladat aquest divendres al ple del Parlament Europeu que el Tribunal Suprem espanyol ha demanat a la institució comunitària que es retiri la immunitat de Puigdemont i Comín, i es dona així inici a un procés que durarà mesos.