Publicat 22/2/2019 12:46:06CET

Puigdemont s'ofereix per parlar amb Arrimadas aprofitant la seva visita a Waterloo (Blgica)

Imatge d'arxiu d'una reunió entre Carles Puigdemont i  Inés Arrimadas (Cs).
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha ofert a la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, veure's per parlar aprofitant que ella ha convocat aquest diumenge un acte a Waterloo (Blgica), on resideix el líder independentista.

"Fem-ho senzill: I si parléssim com dues persones que representem ciutadans de Catalunya i tenim opinions diferents?", ha exposat aquest divendres en una anotació a Twitter recollida per Europa Press, després de conixer-se les intencions d'Arrimadas d'anar a Blgica.

La líder catalana del partit taronja va anunciar aquest dijous el seu viatge a Waterloo per "recordar a Carles Puigdemont que la República no existeix i que no és president de res, simplement un fugit de la Justícia", per fonts del partit han descartat que vulgui reunir-se amb l'expresident.

Davant la negativa de Cs de celebrar una reunió amb Puigdemont, l'expresident catal s'ha preguntat com pensa traslladar-li el missatge: "I com m'ho vol dir, per telepatia, per megafonia? Mira que n'és d'estrany aix de recórrer 1.300 quilmetres per anar en un lloc que 'no existeix' per dir-li que 'no existeix".

Cs ha explicat que el viatge d'Arrimadas, a part de l'acte a Waterloo, també inclour una 'Trobada ciutadana' en un hotel de Brusselles en el qual també assistiran el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, i la diputada Lorena Roldán.