Publicat 7/4/2019 18:18:49 +02:00CET

Puigdemont diu que "no es pot garantir el progrés des de la política de sempre"

28A.- Puigdemont Diu Que "No Es Pot Garantir El Progrés Des de la Política
JXCAT

GIRONA, 7 abr. (EUROPA PRESS) -

L'ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont ha assegurat que "no es pot garantir el progrés des de la comoditat de la política de sempre" i ha defensat JxCat com la fora que entén la política feta amb més generositat que arrogncia, en les seves paraules

En l'acte de presentació dels candidats de JxCat aquest diumenge a Girona, Puigdemont ha intervingut per videoconferncia des de Waterloo i ha criticat els qui volen fer política "des de la comunitat".

"Junts vol dir fer-ho diferent, perqu el de sempre ja no funciona. Junts no vol dir fer-ho millor, vol dir fer-ho bé", ha defensat l'expresident, que ha insistit que des de la comunitat només es garanteix el conservadorisme.

Ha opinat que JxCat "incomoda més que qualsevol altra opció", perqu en la seva opinió no es resignen, ni venen les esperances de futur per la comoditat del present, ha concls.

LAURA BORRS

La candidata de JxCat per Barcelona en les eleccions generals, Laura Borrs, també ha intervingut en l'acte, on ha defensat que la independncia és un projecte de futur "de tots els ciutadans de Catalunya, creguin el que creguin, votin el que votin".

Ha assegurat que el seu partit ser "la fora que treballar perqu no torni a passar mai més que la veu i les necessitats de Catalunya siguin silenciades", i ha advocat per la independncia per deixar de dependre de Madrid.

"El FLA, les transferncies de competncies... Són trossos. Necessitem la independncia perqu la veu dels catalans no sigui silenciada a Madrid", ha subratllat Borrs.

En l'acte també han intervingut els candidats de JxCat al Congrés i al Senat per Girona, Jaume-Alonso Cuevillas i Jami Matamala, que han criticat la "judicialització de la política per part de l'Estat".