Puigdemont, "disposat" a reunir-se amb Rajoy si aquest ho demana

Actualitzat 5/4/2016 14:49:11 CET
Neus Munté y Meritxell Borràs
EUROPA PRESS

BARCELONA, 5 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La portaveu del Govern, Neus Munté, ha afirmat aquest dimarts que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, estaria disposat a reunir-se amb el president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, si aquest formula una petició.

   Puigdemont "està disposat a parlar amb qui ho demani, però no ha estat el cas de Rajoy", ha explicat Munté en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, on ha dit que el Govern coneix pels mitjans que el president en funcions visitarà Barcelona aquest dissabte en un acte de partit.

   Rajoy va parlar de la possibilitat de reunir-se amb el president català en una entrevista aquest diumenge en el programa 'Salvados' de La Sisena, i Munté ha apuntat que ja han estat diverses les vegades que parla d'aquesta qüestió, però ha destacat que mai el concreta.

   "No hem rebut cap petició d'entrevista més enllà dels comentaris que el president en funcions realitza en diversos mitjans de comunicació. Això queda en una reflexió buida que no correspon amb l'actuació i el to que ha tingut Rajoy en tots aquests anys", ha reflexionat.

   Munté ha dit que l'eventual reunió entre Puigdemont i Rajoy sembla el "dia de la marmota", en al·lusió que és un tema del qual es parla recurrentment però no s'ha abordat en cap moment, ni per vies formals ni per vies informals.