El PSOE renova la seva pàgina web i la revista 'El Socialista' llança una aplicació per a mòbils

Publicat 3/11/2019 12:28:39CET
Façana de Ferraz amb el lema de campanya.
PSOE

MADRID, 3 nov. (EUROPA PRESS) -

El PSOE ha renovat la seva pàgina web amb un disseny "més atractiu" i amb "més continguts" i la revista 'El Socialista' ha llançat una aplicació per a mòbils centrada en la informació i la participació, segons ha informat la formació.

Coincidint amb la campanya electoral per a les eleccions generals del proper 10 de novembre, el PSOE ha estrenat aquesta aplicació per a dispositius iOS i Android, que permetrà seguir totes les novetats d'aquesta setmana i rebre notificacions amb les últimes notícies de l'actualitat política.

"En aquests dies, i particularment en aquesta campanya electoral, serà més important que mai estar informat i estar connectat. Per això vull convidar-te a descarregar l'aplicació 'El Socialista'", ha assenyalat el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en un vídeo publicat a les xarxes socials dels socialistes.

Així mateix, el líder socialista ha afegit que, amb aquesta eina, els ciutadans tindran "sempre a mà" informació d'última hora i rebran alertes amb notícies "clau" per entendre tot allò que passa en la campanya electoral, així com "tot allò que passarà en els propers mesos i anys".

Sánchez ha demanat a la ciutadania que li faci arribar a través d'aquest canal "opinions, reflexions i dubtes". "Les teves aportacions són molt valuoses per a mi, per a la nostra organització", ha dit.