El PSOE explica a ambaixades europees la seva posició sobre Catalunya i les seves prioritats de govern

Publicat 25/10/2019 18:36:51CET
El secretari de Relacions internacionals del PSOE, Héctor Gómez, amb representants d'Ambaixades.
TWITTER HÉCTOR GÓMEZ

MADRID, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

El secretari de Relacions Internacionals del PSOE, Héctor Gómez, s'ha reunit aquest divendres amb representants d'ambaixades europees a Espanya per explicar la posició dels socialistes sobre Catalunya i les seves prioritats de govern.

Segons ha informat en el seu compte de Twitter, ha mantingut una reunió amb representants del Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya i Països Baixos.

"Hem compartit les nostres prioritats programàtiques per al proper Govern i hem remarcat la necessitat de retornar la convivència entre catalans amb llei i diàleg", ha escrit. Els esforços del PSOE se sumen als desplegats pel Govern espanyol per explicar la seva posició sobre Catalunya.

La secretària d'Estat d'Espanya Global, Irene Lozano, va reunir els ambaixadors acreditats a Madrid el passat 14 d'octubre, quan es va conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés independentista, i aquesta setmana tenia previst reunir-se amb cònsols de Barcelona, però va haver d'ajornar la trobada a causa del temporal.