El PSC de Terrassa denuncia davant dels Mossos l'atac de "radicals independentistes" a la seva seu

Publicat 25/10/2019 15:20:23CET
L'atac a la seu del PSC de Terrassa.
PSC DE TERRASSA

TERRASSA (BARCELONA), 25 oct. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PSC de Terrassa, Alfredo Vega, ha afirmat que han denunciat davant dels Mossos d'Esquadra l'atac que ha patit la seu del partit, aquest dijous a la nit, per part de "radicals independentistes".

Així ho ha dit aquest divendres en una atenció als mitjans, i ha xifrat que eren un centenar que els van cridar i van insultar, a més, ha explicat que quan van voler baixar la persiana "es van oposar per la força i van llançar boles i pintura a l'interior i va haver-hi algun forcejament", i ha garantit que es va gravar tot el succeït.

El socialista no ha volgut donar noms dels manifestants, però hi havia "gent bastant coneguda de la ciutat" i tampoc ha sabut quantificar els danys materials.

Vega ha volgut deixar clar que "no es vol criminalitzar tot un moviment, no posarem a tothom en mateix sac", admetent que sempre hi ha hagut respecte i convivència des de la discrepància política amb l'independentisme.

El portaveu ha recordat que és el quart atac que pateix el local en els últims dos anys, encara que ha dit que es tracta del més nombrós, ja que els anteriors s'havien dut a terme de matinada i "d'una forma més discreta".