Publicat 20/3/2019 17:42:00 +01:00CET

El PSC confia que Torra retiri el llaç després de l'informe del síndic

28A.- El PSC Confia que Torra Retiri El Lla Després de l'Informe Del Síndic
EUROPA PRESS

BARCELONA, 20 mar� (EUROPA PRESS) -

La portaveu de PSC-Units al Parlament, Eva Granados, ha confiat que el president de la Generalitat, Quim Torra, faci cas al síndic de greuges i retiri el lla groc de la Generalitat i els edificis públics, encara que "ho hauria d'haver fet des del primer moment".

Ho ha declarat als mitjans aquest dimecres, després que el síndic Rafael Ribó hagi recomanat a Torra acatar l'acord de la Junta Electoral Central (JEC) i retiri els llaos i les estelades dels edificis públics durant el període electoral.

"Els llaos s'han de treure. La Junta Electoral Central ha dit que s'han de treure i sembla que el president far cas. Ens felicitem que faci cas. Ho hauria d'haver fet des del primer moment", ha dit.

Granados ha criticat que per retirar el lla Torra hagi hagut de demanar un informe al síndic, "que no té competncies", per ha celebrat que finalment es garanteixi un procés electoral net en el qual les institucions públiques siguin neutrals.

"Estem davant un debat estril. La ciutadania també est cansada de tenir un Govern que no fa res", i ha demanat a Torra que també faci cas al síndic en les recomanacions sobre el funcionament dels serveis públics.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  Podem se suma a un manifest per la llibertat "immediata" de Sànchez i Cuixart