Publicat 17/11/2019 15:09:00 +01:00CET

La propietària de l'empresa Altinco, Montserrat Rossell, guardonada amb el premi IWEC 2019

Les guardonades amb els premis IWEC
IWEC

BARCELONA, 17 nov. (EUROPA PRESS) -

L'enginyera química d'IQS i propietària de l'empresa Altinco --dedicada a dissenyar i elaborar productes nutritius i estimulants per a plantes de manera ecològica i sostenible--, Montserrat Rossell, ha estat guardonada amb un dels premis de la International Women's Entrepeneurial Challenge (IWEC) del 2019.

La conferència, celebrada a Nova Delhi, és una xarxa de dones empresàries que va ser creada a iniciativa de la Cambra de comerç de Barcelona el 2007 i que compta amb el suport acadèmic de Iese Business School i el patrocini de CaixaBank.

També ha reconegut la tasca de 39 empresàries de diferents sectors com l'enginyeria, la construcció, la tecnologia i el màrqueting, que compten amb una facturació global superior als 1.800 milions de dòlars i que donen treball a 50.000 persones.

Durant l'acte, la Cambra de Barcelona ha presentat el projecte de l'Observatori Dona Empresa Economia, i ha fet nombroses reunions per arribar a acords de col·laboració amb cambres de comerç i institucions d'altres països.

El comunicat informa que la xarxa mundial d'IWEC està creixent de manera exponencial i que en els seus 12 anys d'existència ha premiat prop de 400 empresàries procedents de 30 països amb una facturació de més de 31.200 milions de dòlars i que ocupen a més de 300.000 persones.

Els premis es lliuren en la Conferència IWEC, que reuneix cada any durant tres dies les dones que conformen la seva xarxa mundial, i aquesta vegada ho ha fet sota el lema 'Connectant les dones empresàries del món: marcant el camí de la innovació i la integració'.