Publicat 12/8/2020 17:29:11 +02:00CET

Pronovias obre tres botigues a Ciutat de Mèxic i accelera el seu pla d'expansió

Tienda de Pronovias.
PRONOVIAS

BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

Pronovias ha obert tres botigues a Ciutat de Mèxic, accelerant la seva expansió internacional, després d'inaugurar també durant aquest any establiments a Xina i els Estats Units, segons ha indicat aquest dimecres en un comunicat.

La firma de moda nupcial ha estrenat a la capital de Mèxic una botiga insígnia a l'Avinguda Masaryk i dos locals a la cadena de centres comercials Palacio de Hierro, que se sumen als seus establiments a les ciutats mexicanes de Monterrey i Guadalajara.

L'empresa ha defensat que consolida així "la seva actual posició de fortalesa en aquest important i estratègic mercat nupcial, reforçant la seva presència a Ciutat de Mèxic".

El conseller delegat de Pronovias Group, Amandine Ohayon, ha celebrat l'expansió a Mèxic, i ha sostingut que la seva aliança amb Palacio de Hierro permetrà assegurar encara més el seu "lideratge com a opció de luxe en moda nupcial d'alta qualitat".

Amb aquestes noves obertures, Pronovias comptarà amb més de 4.000 punts de venda, estant present en un centenar de països, com els Estats Units, el Regne Unit, Itàlia i França.