Publicat 12/09/2023 18:00

Prieto destaca el "bon ritme" del soterrament del tren a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

El delegat del Govern central a Catalunya, Carlos Prieto, en la visita a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)
GOBIERNO

BARCELONA, 12 set. (EUROPA PRESS) -

El delegat del Govern central a Catalunya, Carlos Prieto, ha destacat el "bon ritme" de les obres per soterrar les vies del tren a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) i ha assegurat que el projecte estarà acabat en un màxim de tres anys.

A més del soterrament, les obres de la línia R4 de Rodalies inclouen instal·lar la catenària i una nova "estació moderna", informa el Govern central en un comunicat aquest dimarts.

El projecte compta amb un pressupost d'uns 122 milions d'euros per actuar sobre 3 quilòmetres de vies de tren, de les quals "gairebé" 1,5 quilòmetres estaran soterrats.

En una visita a l'Ajuntament al costat de l'alcaldessa, Lourdes Borrell, Prieto ha dit que les obres suposen "una gran transformació urbana" ja que s'eliminaran les barreres que hi ha entre les dues parts de la ciutat i es construiran més espais verds.

El projecte de soterrament de les vies de tren per "eliminar barreres urbanes i millorar el trànsit ferroviari" també es durà a terme a municipis com l'Hospitalet de Llobregat i Montcada i Reixac (Barcelona).

Contador