Publicat 26/7/2019 17:09:37 +02:00CET

Presó provisional per al detingut per matar la seva dona a Terrassa (Barcelona)

L'alcalde de Terrassa J.Ballart i la consellera A.Vergés en una concentració davant el CAP Est Terrassa per la dona assassinada
EUROPA PRESS

TERRASSA (BARCELONA), 26 jul. (EUROPA PRESS) -

El Jutjat de violència sobre la dona 1 de Terrassa (Barcelona) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per presumptament matar amb arma blanca la seva dona el matí d'aquest dimecres en un habitatge al passeig del Vapor Gran.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el magistrat ha acordat una ordre d'allunyament sobre els dos fills menors de la parella, i manté la causa oberta per un delicte d'homicidi.

L'acusat, que ha estat vist pel metge forense, s'ha acollit al dret a no declarar al jutjat, malgrat que aquest dimecres, poc després de cometre el crim, es va entregar a la comissaria de la Policia Nacional i va confessar-ho.

Segons la interlocutòria, consultada per Europa Press, existeixen "indicis racionals de criminalitat i la participació en concepte d'autor de l'investigat" de la diligència de l'aixecament del cadàver, inspecció ocular, empremtes i vestigis evidents.

El detingut presumptament va matar la seva dona cap a les 9.30 hores en una habitació de l'habitatge, "en produir un gran nombre de ferides a la víctima, provocades per arma blanca, dos ganivets i unes tisores".

El jutge ha acordat la presó davant del risc de fugida per la gravetat de les penes que suposa el delicte comès, a més que observa risc de reiteració delictiva o actuacions contra béns jurídics de persones de l'entorn de la víctima; no hi havia antecedents judicials de violència entre la parella.