Publicat 30/4/2019 16:41:12 +02:00CET

El president del PP a C-LM diu que "no està qüestionant" el lideratge del PP i demana "ampliar" el partit

28A.- Núñez anima a votar perqu "el futur d'Espanya ho escrivim els espanyols i avui és el moment d'escriure-ho"
@PACONUNEZ_

Recorda que el PP és un partit de "bases" i pronostica que en les properes eleccions recuperaran votants

MADRID, 30 abr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a Castella-la Manxa, Paco Núñez, ha assegurat aquest dimarts que el lideratge de Pablo Casado al capdavant del PP "no est qüestionat" malgrat la derrota electoral en les eleccions generals i ha assenyalat que ara, davant de les autonmiques i municipals, cal "ampliar" el partit, "agafar tothom que estigui al centre-dreta", que és "on sempre ha estat el PP".

En arribar al Comit Executiu Nacional per analitzar els resultats d'aquest diumenge, Núñez ha subratllat que ara han d'analitzar qu han fet "malament" perqu hi ha ciutadans que "han perdut la confiana" en el PP i cal treballar per "recuperar aquesta confiana", mostrant-se com un partit que ofereix "solucions" i dona resposta "als problemes de la gent".

Núñez ha indicat que són un partit de "bases" amb "alcaldes, regidors", i s'ha mostrat "convenut" que en les properes eleccions "recuperaran gran part" del seu espai electoral. Ara, ha prosseguit, han d'analitzar "les coses" en les quals s'han "pogut equivocar".

EL RESULTAT DEL 26M "VA ANAR MOLT BÉ"

En aquest sentit, ha pronosticat que el resultat del 26 de maig "ser molt bo a tot Espanya" i ha recordat que fa quatre anys el PSOE "va treure un resultat molt dolent i va governar moltes autonomies i grans ajuntaments".

En ser preguntat si creu que est qüestionat el lideratge de Casado, ha respost amb un "no". "El lideratge de Casado no est qüestionat perqu fa escassos mesos que és al capdavant del partit i perqu, en qualsevol cas, la responsabilitat és de tots".

Núñez ha assegurat que en el PP "ningú no sobra" sinó que "tothom fa falta", per la qual cosa ara han de ser "capaos" de treballar tots i "ampliar" el partit. "Quan amplies el partit, l'amplies, i agafes tothom que est al centre-dreta, que és on sempre ha estat el PP", ha postillat.

En ser preguntat pel xoc de culpes entre el PP i Vox pels resultats, Núñez ha afirmat que quan hi ha un "resultat dolent" cadascú ha d'assumir la seva "part de culpa" i "demanar disculpes als votants" als quals s'hagi "defraudat". "Jo el primer. Quan hi ha votants que deixen de votar-te, has d'assumir la teva responsabilitat, entendre per qu han deixat de votar-te i treballar per recuperar aquests vots", ha manifestat.

Aix sí, creu que no és moment de "culpar ningú" sinó moment de treballar perqu puguin unir el vot de centre-dreta per guanyar les eleccions. Al seu entendre, aquest és el "camí" que han de seguir, apostar per "ampliar" l'espai electoral i la seva capacitat d'"atreure més gent".