Publicat 18/10/2019 12:36:05 +02:00CET

El president del PP català diu que Catalunya no viu una vaga sinó un "sabotatge"

Alejandro Fernández (PP) intervé al Parlament de Catalunya
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

MADRID, 18 oct. (EUROPA PRESS) -

El president del Partit Popular a Catalunya (PPC), Alejandro Fernández, ha assegurat aquest divendres que Catalunya no viu una jornada de vaga sinó un "sabotatge". A més a més, ha recalcat que s'hauria d'haver activat la llei de seguretat nacional perquè no s'haurien produït aquestes situacions.

"El llenguatge és molt important. Això no és una vaga i aquí no s'està fent una reivindicació laboral i no té res a veure amb les legítimes aspiracions dels treballadors. De fet, els autèntics sindicats de treballadors no donen suport a aquesta vaga", ha manifestat en una entrevista a Antena 3 que ha recollit Europa Press.

Fernández ha subratllat que a Catalunya s'està vivint un "sabotatge" que està "liderat per un pseudosindicat que està dirigit per un terrorista assassí anomenat Carlos Sastre, que té de vocació generar un autèntic caos".

Per això, ha insistit que el que s'està produint "no té res a veure amb una vaga" i ha afegit que durant la jornada es poden viure "escenes dantesques" perquè "no és una vaga dirigida a reivindicar drets laborals".

El president del PPC ha indicat que el Govern central en funcions que dirigeix Pedro Sánchez hauria d'haver activat la llei de seguretat nacional perquè no s'haurien produït aquestes situacions. A més a més, ha recalcat que "no es pot tallar l'autopista sense cap autorització i s'està permetent alegrement".