Publicat 9/1/2019 18:02:19 +01:00CET

El president del Port de Tarragona presenta als alcaldes de Salou, La Canonja i Reus els seus projectes

Reunió del president del Port de Tarragona amb l'ajuntament de Reus
PUERTO DE TARRAGONA

TARRAGONA, 9 gen. (EUROPA PRESS) -

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha mantingut aquest dimecres diverses reunions amb els ajuntaments de Salou, La Canonja i Reus (Tarragona) per presentar-los els projectes de l'enclavament portuari.

A primera hora, ha mantingut una trobada amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, en el qual han tractat el jaciment prehistric de la Cella, i han compartit la seva visió sobre projectes estratgics per al territori, com el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, ha informat el Port en un comunicat.

Posteriorment, Cruset s'ha reunit amb l'alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, i ha destacat el projecte de la nova zona d'activitats logístiques (ZAL), que ja es troba en trmits administratius molt avanats, i les connexions terrestres amb els municipis.

La ronda de visites institucionals ha finalitzat amb una trobada amb l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb qui ha abordat, a més de la ZAL i els accessos, l'activitat creurística del Port de Tarragona i la Taula Institucional de Creuers, de la qual el consistori és membre.

Aquestes reunions s'emmarquen en les trobades que est mantenint Cruset des que va assumir al novembre de l'any passat la presidncia del Port de Tarragona, en substitució de Josep Andreu.