Publicat 20/3/2019 16:47:08 +01:00CET

El president de l'Audincia de Lleida s'incorpora com a inspector al CGPJ

El president de l'Audincia de Lleida s'incorpora al CGPJ
EUROPA PRESS

LLEIDA 20 (EUROPA PRESS)

El president de l'Audincia de Lleida des del desembre del 2006, Francesc Segura, cessar aquest dijous del seu crrec per incorporar-se com a inspector delegat de l'ordre penal al Servei d'Inspecció del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

El BOE publica aquest dimecres la incorporació de Segura al seu nou lloc i a partir d'aquest dijous el magistrat president de la secció civil de l'Audincia de Lleida, Albert Guilañá, ser el president en funcions d'aquest rgan, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat.

Francesc Segura, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), es va incorporar a la carrera judicial el 1989 i ha estat als jutjats d'Arenys, Mataró (Barcelona) i Lleida.

El 1999, Segura va ser deg dels jutjats de Lleida i un any després es va incorporar com a magistrat a l'Audincia de Lleida i va ser nomenat president d'aquesta al desembre del 2006, moment en qu es va incorporar a la Sala de Govern del TSJC.

Ha estat professor a l'Escola Judicial de Barcelona, professor associat de Dret Processal a la Facultat de Dret i Economia de Lleida i ha participat com a consultor internacional a Panam, Mxic i Bulgria.

La seva destinació al servei d'Inspecció del CGPJ és conseqüncia de superar un concurs de mrits convocat per acord de la Comissió Permanent del CGPJ del 19 de desembre del 2018 i el nomenament és per a dos anys, prorrogables anualment fins a un mxim de deu.

el més llegit

 1. 1

  Espanya podrà accedir a 140.000 milions del fons europeu de recuperació, 77.000 milions en transferències

 2. 2

  Coronavirus.- Reus (Tarragona) no obrirà les escoles bressol municipals fins el proper curs

 3. 3

  Coronavirus.- Reus (Tarragona) no obrirà les escoles bressol municipals fins el proper curs

 4. 4

  El Canal 33 innova el seu contingut cultural amb la incorporació de dues sèries documentals

 5. 5

  Detingut en Sant Adrià (Barcelona) un home cercat a Anglaterra per assassinat