Publicat 13/3/2019 17:59:07 +01:00CET

Presentades 192 candidatures per a 40 vocalies del ple de la Cambra de Comer de Barcelona

EUROPA PRESS

BARCELONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

La Junta Electoral ha proclamat aquest dimecres els 192 candidats a ocupar 40 de les 60 vocalies del ple de la Cambra de Comer de Barcelona.

En un comunicat, l'ens ha indicat que del 2 al 7 de maig es podr votar els candidats remotament i electrnicament, i el 8 de maig es far la votació presencial als diferents collegis electorals, a més de poder votar de manera electrnica.

El ple de la Cambra de Barcelona est format per 20 vocalies més, que s'elegeixen entre les empreses de més aportació voluntria que figurin en el cens --14-- i a proposta de les organitzacions empresarials, territorials i intersectorials --6--.

La Cambra ha sostingut que Pimec i Foment del Treball i Fepime no han arribat a un consens per presentar una llista única i han presentat sis candidats cadascuna, que s'elegiran en eleccions el 5 de juny.

Quan es constitueixi el ple, s'elegir el comit executiu, que est format per 12 membres: president; vicepresident primer, segon i tercer; tresorer i set vocals.

El ple és l'rgan de govern i representació de la Cambra de Barcelona, mentre que el comit és l'rgan permanent de gestió i administració.