Publicat 22/2/2019 10:01:11CET

El PP vol que Torra i el Parlament condemnin els "atacs" a les seus judicials

Els CDR llancen excrements a la Ciutat de la Justícia de Barcelona (arxiu)
@CDRCATOFICIAL

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El PP portar en el ple del Parlament una proposta de resolució en la qual demana que la cambra condemni els "atacs" a les seus d'rgans judicials i fiscals de Catalunya i demana al president de la Generalitat, Quim Torra, i a la consellera de Justícia, Ester Capella, sumar-se al rebuig.

Recollida per Europa Press, la iniciativa recull l'acció d'Arran amb pintura a l'habitatge del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena a Sant Cugat del Valls (Barcelona) i accions similars amb pintura o excrements a diversos jutjats de Catalunya i Vinars (Castelló).

Els populars consideren "del tot inacceptables i reprovables" aquestes accions i lamenten els perjudicis que puguin haver causat a la ciutadania i, particularment, als professionals dels edificis afectats.

Per aix, volen demanar al Govern de la Generalitat que actu amb "mxima diligncia" en la investigació d'aquests casos i que la Conselleria d'Interior garanteixi la seguretat dels equipaments judicials.

Així mateix, demana a Torra i a Capella que condemnin "expressament els atacs a les seus d'rgans judicials i fiscals presents a Catalunya".