Publicat 18/11/2019 15:19:18 +01:00CET

El PP recorda a Torra que no té impunitat: "Un personatge així només pot acabar al banc dels acusats"

El secretari general del PP català, Daniel Serrano.
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 18 nov. (EUROPA PRESS) -

El secretari general del PP català, Daniel Serrano, ha recordat al president de la Generalitat, Quim Torra, que no té impunitat i l'ha acusat d'haver actuat com un activista des que va accedir al càrrec: "Un personatge així només pot acabar al banc dels acusats".

En roda de premsa aquest dilluns, el dia que ha començat el judici contra el president del Govern català per presumpta desobediència, ha criticat que "Torra s'ha sentit sempre més a gust com a líder dels CDR que com a president dels catalans; ha estat un agent tòxic per a la convivència, i ha estat més un provocador que un gestor".

Serrano ha insistit que "cap governant té impunitat per fer el que li dona la gana, tot i que Torra s'ha cregut durant molt temps que tenia impunitat".

Per això, creu que "un president com Torra només podia acabar al banc dels acusats, acusat de desobediència", i ha criticat que reconegui que va desobeir en no retirar el llaç groc del Palau de la Generalitat tal com demanava la Junta Electoral Central (JEC).

"Avui Torra lluny de voler protagonitzar un episodi èpic o heroic com quan es va autoinculpar per fets que no tenien transcendència penal, és defensa en un episodi més de patetisme que arrossega el seu personatge", ha recriminat.

A més, ha sostingut que Catalunya mereix tenir un president que no acabi assegut al banc dels acusats, condemnat o fugit de la justícia: "No estem condemnats a viure en l'anormalitat política permanent i lesoperes eleccions autonòmiques són una oportunitat per sortir d'aquesta situació".