Publicat 22/2/2019 16:26:47CET

El PP qüestiona l'actuació d'Arrimadas a Catalunya: "Mai una victria va servir per a tan poc"

Dolors Montserrat (arxiu)
Marta Fernández Jara - Europa Press

MADRID, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El PP ha tornat a qüestionar aquest divendres l'actuació de la presidenta de Ciutadans i líder de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en aquesta comunitat per frenar l'independentisme. "Mai una victria va servir per a tan poc", ha assegurat la portaveu popular al Congrés, Dolors Montserrat.

El PP ha redoblat les seves crítiques a Arrimadas després que s'hagi conegut que viatjar aquest diumenge a Waterloo (Blgica) per recordar a l'expresident catal Carles Puigdemont que "la república no existeix" i després que no es descarti que pugui aterrar al Congrés a causa de les eleccions generals del 28 d'abril.

"Arrimadas va a Waterloo a dir a Puigdemont que la república no existeix, per no es va atrevir a presentar-se a la investidura ni a presentar una moció de censura contra Torra", ha escrit la portaveu parlamentria del PP, Dolors Montserrat, en el seu compte personal de Twitter, recollit per Europa Press, en qu apunta també que "mai una victria va servir per a tan poc".

En la mateixa línia s'ha expressat Guillermo Mariscal, un dels seus portaveus adjunts, en roda de premsa al Congrés. "Mai en una situació tan complicada com la de Catalunya tants vots van servir per a tan poc", ha emfatitzat Mariscal, per a qui, com a líder de l'oposició en aquesta comunitat, "el primer" que hauria d'haver fet Arrimadas és "presentar un projecte polític alternatiu al dels independentistes".