Publicat 24/10/2015 18:24:31 +02:00CET

PP promet una resposta "contundent" si s'usa el Parlament amb propòsits independentistes

BARCELONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, ha afirmat aquest dissabte que el seu partit i el Govern espanyol actuaran "de manera contundent i proporcional si el Govern, CDC i la CUP intenten utilitzar el Parlament de Catalunya amb propòsits independentistes".

Albiol ha contestat així, des de Figueres (Girona), sobre l'anunci aquesta setmana que Govern, CDC i CUP prepararien la celebració d'un ple abans de la investidura del nou president català en què s'iniciaria el procés cap a la república independent catalana.

Per a Albiol, CDC ha convertit la política catalana en un espectacle i no es pot permetre "que alguns facin el que els doni la gana".

També s'ha referit a la compareixença del president de la Generalitat divendres al Parlament i ha considerat que d'Artur Mas espera que doni explicacions sobre per què la Sindicatura de Comptes no té informes de Infraestructures.cat des del 2010, per exemple, en comptes de "donar una conferència sobre el procediment del dret administratiu".