Publicat 12/4/2019 16:57:56 +02:00CET

El PP obre 'Falcon Viajes' al costat de la seu del PSOE a Ferraz per denunciar l'ús de Sánchez de l'avió oficial

PARTIDO POPULAR

MADRID, 12 abr. (EUROPA PRESS) -

Les Noves Generacions del PP ha fet públic aquest matí un comunicat en el qual denuncia l'"abús" que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet de l'ús de l'avió i l'helicpter oficial per a assumptes particulars. Per incidir en aquesta denúncia, les joventuts populars han llogat un local al carrer Ferraz de Madrid, al costat de la seu federal socialista, en qu han inaugurat una suposada agncia de viatges anomenada 'Falcon Viajes'.

Segons els populars, "l'agencia 'pop up' est situada a peu de carrer a escassos metres de la seu central del PSOE, en concret al número 56 del carrer Ferraz, i pretén "denunciar els abusos de Pedro Sánchez sobre el material públic des que va arribar fa deu mesos a La Moncloa en utilitzar de manera inadequada els vols per a assumptes particulars".

Així mateix, destaquen que "de manera parallela, la iniciativa est operativa en el web www.falconviajes.com perqu qualsevol persona interessada pot sollicitar informació, demanar un pressupost per imitar Sánchez i poder fer el viatge de la seva vida; aix sí, pagant, i no 'gratis total' com ha estat fent el dirigent socialista fins ara". "D'aquesta manera, es podr comprovar quant ens costen els capritxos de Sánchez amb els seus viatges, a costa de la butxaca de tots els espanyols", expliquen.

Els populars donen un llistat dels viatges en els quals Sánchez ha fet "un ús abusiu dels béns públics". D'aquesta manera, recorden que el president del Govern central i la seva esposa van viatjar a La Rioja en un helicpter Super Puma de l'Exrcit de l'Aire a unes noces del seu cunyat el passat 30 de juny.

A més a més va viatjar en l'avió oficial Falcon el juliol a Benicssim, i subratlla que segons "un document oficial del Govern central, la despesa va ser de 282,92 euros".

Així mateix, recorda que Sánchez va viatjar el novembre a Valladolid des de La Moncloa (200 quilmetres) utilitzant helicpter, Falcon i un Airbus. Finalment denuncia el desplaament a Lanzarote del president i la seva família, "amb la seva mascota", utilitzant el Falcon per passar les vacances de cap d'any.

Les joventuts populars ironitzen que "en els paquets d'ofertes, qualsevol ciutad pot sollicitar un pressupost per fer el trajecte de vol tant en l'avió presidencial Falcon 900B o en l'helicpter Super Puma del 402 Esquadró de l'Exrcit de l'Aire, que són els models utilitzats per Sánchez de manera abusiva amb els recursos de l'Estat que paguem tots els espanyols".