Publicat 29/10/2019 18:39:37CET

PP de Getafe (Madrid) denuncia un acte a la Universitat Carlos III "a favor del separatisme català"

GETAFE, 29 oct. (EUROPA PRESS) -

El Partit Popular de Getafe ha rebutjat que es permeti la celebració d'un acte aquest dimarts al campus de Getafe de la Universitat Carlos III, organitzat per un col·lectiu anticapitalista, "a favor del separatisme català" amb el lema 'Contra la repressió: Llibertat, amnistia i autodeterminació'.

Carlos González Pereira, portaveu del Partit Popular de Getafe, ha manifestat que aquest és un acte que "no hauria de celebrar-se", i ha afegit que "és incomprensible que des d'una universitat pública i de prestigi com la Carlos III es doni altaveu a la propaganda del separatisme i a la seva gran mentida d'Espanya com a país repressor".

L'acte ha comptat amb la participació de l'exdiputada de la CUP al parlament català, Eulalia Reguant, "el mateix partit que s'ha negat a condemnar la violència comesa per manifestants i els atacs a policies en les greus jornades viscudes a Catalunya".

"Getafe se sent espanyola i els nostres veïns no entendran que a la nostra ciutat es faciliti difusió a qui volen trencar la unitat del nostre país i no respecten la Constitució", ha subratllat González Pereira.