Publicat 12/2/2020 18:00:29CET

El PP sobre els pressupostos del 2020: "Gasten més, però continuen gastant malament"

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, intervé des de la tribuna durant una sessió plenària al Parlament de Catalunya, Barcelona (Catalunya, Espanya), 12 de febrer del 2020.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

El diputat del PP Santi Rodríguez ha sostingut aquest dimecres que els pressupostos de la Generalitat del 2020 no contemplen novetats destacables i que els problemes seran els mateixos: "Gasten més, però continuen gastant malament".

Ho ha dit durant el debat i votació de les esmenes a la totalitat del projecte de pressupostos de la Generalitat, en el qual ha ironitzat sobre com d'"obedients" són els comptes amb els objectius d'estabilitat financera.

"Mai m'hauria imaginat que uns pressupostos d'ERC amb el suport dels comuns fossin tan disciplinats i obedients amb els objectius d'estabilitat financera", ha assegurat.

Ha criticat que els nous comptes arriben adornats amb conceptes com 'emergència climàtica' i 'Agenda 2030', però que són els mateixos pressupostos del 2017, els últims que es van aprovar i que encara romanen prorrogats.

Ha retret que les previsions de la Generalitat pel que fa al creixement de l'economia de Catalunya, l'evolució de la indústria i l'atur van ser més optimistes del que van acabar sent a finals del 2019: "Aquestes desviacions tenen efectes sobre l'estabilitat financera, l'endeutament i l'objectiu de dèficit. Aquestes desviacions afecten també els nivells de benestar".

Contador