Publicat 6/2/2019 13:20:03 +01:00CET

El PP demana als socialistes que es rebellin contra Sánchez i Iceta per "no entregar-se al separatisme"

Alejandro Fernández, PP
EUROPA PRESS

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha fet una crida aquest dimecres als votants socialistes catalans a rebellar-se contra el primer secretari del seu partit, Miquel Iceta, per aconseguir "un PSC reconeixible, constitucionalista i que no s'entregui al separatisme".

En declaracions als periodistes, Fernández ha afirmat que Iceta ha "trat l'esperit dels dies 6 i 7 de setembre, la unitat constitucional i ha trat totes les persones que es van manifestar per la unitat d'Espanya a Catalunya el 8 d'octubre".

"Volem demanar als socialistes catalans que se senten catalans i espanyols sense complexos que es rebellin contra el senyor Iceta que també els ha trat", ha dit després d'afirmar que el secretari general del PSOE i president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, també els ha trat, segons el líder popular.

Ha fet una crida a "tots aquells socialistes catalans honestos que se senten sense complexos catalans i espanyols, i que veuen aterroritzats el que est passant. Que es rebellin contra el sucidi que els imposen tant Sánchez com Iceta", i els ha demanat liderar la destitució de Sánchez com a president del Govern espanyol.

Segons Fernández, Sánchez "ha mentit perqu va dir que tornaria per convocar eleccions i mai no va dir que tornaria per entregar-se als separatistes".