Publicat 19/5/2014 17:56:09 +02:00CET

El PP de Barcelona diu que un 5% dels comerços han tancat d'ençà que Trias és alcalde

Javier Mulleras (PP)
EUROPA PRESS

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona Javier Mulleras ha assegurat que CiU "llasta" el comerç de la capital catalana perquè, d'ençà que Xavier Trias és alcalde de la ciutat, un 5% dels negocis han tancat.

En declaracions a Europa Press, Mulleras ha assegurat que "CiU no té límits i polititza el comerç, el divideix i l'Ajuntament l'utilitza per fer els seus mítings".

"El que el comerç necessita no són mítings pagats amb diners públics, sinó polítiques" de suport al sector, ha dit sobre la participació del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, a la XII Edició de les Jornades Europees de Comerç Urbà.

Mulleras ha dit que mentre que el consistori "obliga" els comerciants a tancar els seus negocis, després autoritza 'outlets' com el de Viladecans i nous centres comercials, com el que es projecta entre Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Segons ha asseverat, l'Ajuntament hauria de permetre a tots els comerciants "aprofitar" l'arribada de turistes, i ha considerat que CiU impedeix al sector adaptar-se a la realitat actual.