Publicat 5/8/2019 15:11:07 +02:00CET

PortAventura World, seleccionat com a 'Millor parc temàtic d'Europa' als World of Park Awards

PortAventura World, seleccionat com a 'Millor parc temàtic d'Europa' en els World of Park Awards.
PORTAVENTURA WORLD

L'espectacle 'We Dance On Movies' també és reconegut pels premis d'aquest portal internacional

VILA-SECA I SALOU (TARRAGONA), 5 ago. (EUROPA PRESS) -

PortAventura World ha estat seleccionat com a 'Millor parc temàtic d'Europa' als World of Park Awards per vuitè any consecutiu, ha informat en un comunicat aquest dilluns.

L'espectacle 'We Dance On Movies' del parc temàtic i complex hoteler tarragoní ha obtingut el guardó de 'Millor espectacle' produït per un parc temàtic a nivell europeu en aquests premis i l'ha rebut també per vuitè any consecutiu.

Els premis World of Park Awards són atorgats pel portal internacional worldofparks.eu, dedicat a la informació sobre parcs temàtics i d'oci.

'We Dance On Movies' ha estat una de les novetats de PortAventura World per aquesta temporada i proposa a l'espectador "fer un increïble viatge a través del món del cinema, amb una escenificació exquisida, les composicions musicals més cinematogràfiques i un
colpidor número acrobàtic".

El parc temàtic i complex hoteler ha sostingut que "cada any, el resort creix i es reforça amb noves incorporacions" en l'oferta d'oci familiar.

PortAventura World ha presentat una nova atracció aquesta temporada, 'Street Mission', que consisteix en una 'dark ride' dedicada a Sesame Street, i ha inaugurat l'Hotel Colorado Creek.