Publicat 19/11/2019 16:04:11 +01:00CET

PortAventura World preveu un augment de visitants durant la temporada nadalenca

PortAventura World en Nadal
PORTAVENTURA WORLD

El parc es prepara per a un Nadal "ple d'emocions"

TARRAGONA, 19 nov. (EUROPA PRESS) -

PortAventura World preveu un augment de visitants durant la temporada nadalenca, després de registrar un creixement del 13% durant les mateixes dates de l'any passat, segons ha informat aquest dimarts el complex turístic en un comunicat.

El parc es prepara per obrir la temporada nadalenca del 23 de novembre al 6 de gener, transformant-se en una destinació "plena d'emocions" dirigit, especialment, al públic familiar.

Per a això, s'omplirà de llums, guarnits, garlandes i flocs de neu amb novetats com l'arribada de 'Chilly Willi', un pingüí entranyable i estimat del resort que convidarà els visitants a endinsar-se al seu món a la zona de la Xina.

El Gran Teatre Imperial de la Xina acollirà el Christmas World, un taller de Nadal a ritme de coreografies, acrobàcies i cançons, que els ajudants del Pare Noel fabriquen les joguines pels més petits de la casa.

A la zona de la Xina, també hi haurà el 'Winter Magic Bubblebou', en què un alquimista desvelarà la fórmula de la il·lusió nadalenca en forma de bombolles de colors.

DUES PISTES DE PATINATGE

Com en altres ocasions, hi haurà dues pistes de patinatge sobre gel, i una d'aquestes es transformarà en escenari de l'espectacle 'Conte de Nadal' en què campions internacionals de patinatge sobre gel narraran una història artística i acrobàtica.

Destaca també el xou de Big Bird, que convidarà els presents a ballar al ritme de cançons nadalenques i de Magic Christmas, on un escura-xemeneies intentarà retornar la màgia de l'esperit nadalenc al Long Branch Saloon, al Far West.

EL BOSC ENCANTAT

Un any més, El Bosc Encantat conduirà a la casa del Pare Noel, on podran trobar-se per sorpresa mags, fades i altres éssers sortits de mons fascinants.

Una desfilada de tancament amb carrosses, música i personatges tradicionals recorrerà el carrer principal de la zona Mediterrània, amb flocs de neu, mentre que el restaurant Emma's House es convertirà en 'La Posada dels Gnomos'.