Publicat 11/10/2019 11:49:49 +02:00CET

PortAventura World invertirà 6 milions en una planta fotovoltaica de 100.000 metres quadrats

Nova planta fotovoltaica en PortAventura World
PORTAVENTURA WORLD

VILA-SECA I SALOU (TARRAGONA), 11 oct. (EUROPA PRESS) -

PortAventura World ha anunciat que invertirà sis milions d'euros en una planta fotovoltaica de 100.000 metres quadrats, que s'engegarà la primavera del 2020.

El complex turístic i d'oci ha remarcat que serà "la planta fotovoltaica d'autoconsum més gran en un resort d'Europa", ha explicat en un comunicat aquest divendres.

La planta comptarà amb 22.000 mòduls que proveiran d'energia el complex, tindrà una potència instal·lada de 8,5MWp i la seva dimensió equivaldrà a 14 camps de futbol.

Gràcies a la nova planta, un terç del consum d'electricitat del complex provindrà de l'energia solar i s'evitarà l'emissió a l'atmosfera de 4.000 tones de CO2 l'any, una xifra que equival al CO2 que absorbirien 930.000 arbres.

PortAventura World ha assenyalat que la iniciativa s'emmarca dins de l'estratègia de responsabilitat corporativa de l'empresa i que, en concret, forma part dels compromisos ambientals orientats a la reducció del consum i transició energètica, i contribueix a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

"És una de les iniciatives del resort per avançar cap a un nou model energètic renovable, net i orientat cap a la descarbonització del sector energètic", ha defensat.

"MÓN MÉS SOSTENIBLE I RESPONSABLE"

El director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa, ha valorat que la planta fotovoltaica "actua com una palanca per promoure el canvi cap a un món més sostenible i responsable".

Aldecoa ha subratllat que aquesta visió permet mantenir-se "a l'avantguarda i continuar sent líders en sostenibilitat entre les destinacions turístiques de nivell internacional".