Publicat 29/5/2019 14:45:59 +02:00CET

PortAventura World inaugura el seu sisè hotel i arriba a les 2.200 habitacions

EUROPA PRESS

VILA-SECA I SALOU (TARRAGONA), 29 maig (EUROPA PRESS) -

PortAventura World inaugurarà aquest dissabte el seu sisè hotel, en el qual ha invertit 25 milions d'euros i amb el qual arribarà a la xifra total de 2.200 habitacions, i preveu superar les reserves hoteleres aquesta temporada respecte a l'anterior.

En una roda de premsa aquest dimecres, el director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa, ha definit l'Hotel Colorado Creek com el nou "hotel insígnia" del complex turístic.

Aldecoa ha destacat la tematització, la qualitat i la comoditat de les instal·lacions del Colorado Creek, que té 150 habitacions de 41 metres quadrats, i ha remarcat que serà el primer hotel amb emissions zero de PortAventura World, la qual cosa ha remarcat que es replicarà en els nous hotels per disminuir l'impacte ambiental del complex.

El directiu ha sostingut que esperen que el Colorado Creek estigui ocupat al 90% durant aquesta temporada i que això concorda amb les "perspectives positives" de reserves hoteleres per aquest any, que ja són superiors en un 10% a les de l'any anterior i en les quals els visitants francesos, britànics i russos estan registrant creixements més alts, a més dels espanyols, que són el principal mercat.

A partir d'aquest cap de setmana estaran oberts els sis hotels de PortAventura World, i Aldecoa ha explicat que contemplen allargar la temporada d'obertura, sobretot, tenint en compte que estan registrant un augment en la demanda de vacances i estades breus: "El calendari d'obertura dels hotels s'anirà ampliant".

La inversió que s'ha dut a terme en el Colorado Creek encaixa en el pla estratègic del parc i complex turístic per "reforçar" la seva posició com a destinació d'oci familiar a Europa, en el qual el 35% dels seus visitants s'allotgen en algun dels seus hotels.

"Els nostres clients ens demanen més venir als nostres hotels", ha raonat Aldecoa i ha indicat que el Colorado Creek vol donar resposta a aquest augment de la demanda.

CENTRE DE CONVENCIONS

PortAventura World també ha invertit durant aquesta temporada a reformar el seu centre de convencions, que passarà dels 14.000 als 20.000 metres quadrats, d'una capacitat per a 5.000 persones a una de 6.000 i de les 18 a les 24 sales.

Amb un desemborsament d'onze milions d'euros, el nou PortAventura Convention Centre es preveu que iniciï la seva activitat a l'octubre del 2019, deu anys després de la seva inauguració i període en el qual s'han celebrat uns 2.000 esdeveniments, el 70% dels quals eren internacionals.

"Ja som una destinació d'esdeveniments", ha celebrat Aldecoa i ha remarcat que el centre de convencions s'ha posicionat com un referent internacional en el turisme de congressos.

L'ampliació del PortAventura Convention Centre s'ha complementat amb la reforma de l'hotel PortAventura, pensada per allotjar els visitants del centre de convencions i en la qual s'ha invertit uns 12 milions d'euros.

Amb 2.200 habitacions, tres parcs temàtics i el centre de convencions, Aldecoa ha reivindicat que PortAventura World ofereix una "destinació única a Europa".

PortAventura World va arribar a la xifra rècord de cinc milions de visites el 2018, davant dels 4,7 milions de l'any anterior i s'han sumat ja un total de 85 milions de visites des de la seva inauguració fa 24 anys.