Publicat 05/11/2020 20:03CET

El Port de Tarragona licita la urbanització al voltant de l'antiga seu d'oficines

El Port de Tarragona ha licitat la urbanització de l'espai al voltant de l'antiga seu d'oficines.
CRIS PRATS / PORT DE TARRAGONA - Archivo

   TARRAGONA, 5 nov. (EUROPA PRESS) -

   El Port de Tarragona ha publicat aquest dimecres la licitació del projecte d'urbanització al voltant de l'antic edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT), amb un pressupost total de 329.415,73 euros, segons ha informat aquest dijous en un comunicat.

   Les obres tenen un termini d'execució de dos mesos a partir de la data d'inici de les tasques, que es formalitzarà amb la signatura de l'acte de replanteig del projecte; i les empreses interessades poden presentar les sol·licituds a l'Autoritat Portuària de Tarragona fins al 30 de novembre de 2020.

   El projecte consisteix a dur a terme totes les tasques necessàries per fer possible la construcció i la urbanització al voltant de l'antic edifici, incloent les demolicions, moviments de terres, pavimentació, jardineria i enllumenat.

   Concretament, l'abast de les actuacions que contempla el projecte d'urbanització comença amb la demolició dels elements constructius no utilitzables o deteriorats, implantar un sistema de reg, i la instal·lació d'un enllumenat adequat.

   El projecte també contempla el moviment de terres per adequar-les a un perfil determinat, la divisió de les zones de jardineria per a la posterior plantació d'espècies vegetals, arbustos, gespa de baix consum i plantes, i la pavimentació de les zones de circulació de les persones.

ESTAT ACTUAL DE LES OBRES

   Les obres de l'antic edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona es troben en la fase de finalització, amb el tractament i tancaments de la façana; i s'està executant la distribució dels interiors i les instal·lacions de climatització, electricitat, comunicacions, lampisteria, seguint la política ambiental de l'APT.

   El projecte d'actualització i modernització de l'antic edifici, que tindrà un ús administratiu i de serveis portuaris, és per "salvaguardar la seva essència arquitectònica".

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés