Publicat 04/03/2016 13:28CET

El Port de Tarragona col·labora amb l'associació Síndrome de Down

BARCELONA, 4 mar� (EUROPA PRESS) -

El menjador del Port de Tarragona, a través de CuinaGestió, la companyia encarregada del servei de cuina, ha incorporat un nou treballador en el marc del projecte 'Agafa't 21', que es basa en un conveni de col·laboració entre l'associació Síndrome de Down de Tarragona i CuinaGestió.

L'objectiu d'aquest conveni és desenvolupar un programa d'inserció laboral per a persones amb discapacitat, dotant els participants de les habilitats necessàries per a cada ofici, fet que també reverteix en un major grau d'autonomia del discapacitat, ha informat el Port de Tarragona aquest divendres en un comunicat.

Alhora, CuinaGestió ha rebut el distintiu de 'Cuina Catalana' per part de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, un segell de qualitat obtingut per preparar plats seguint receptes tradicionals i utilitzant ingredients de proximitat.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés