Publicat 23/5/2019 17:46:16 +02:00CET

El Port de Barcelona reuneix 140 participants en la jornada Efficiency Network 2019

El Puerto de Barcelona reúne a 140 participantes en la jornada Efficiency Network 2019
PORT DE BARCELONA

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

El Port de Barcelona ha reunit aquest dijous 140 participants de 55 organitzacions --que representen el 60% de les empreses certificades-- en la jornada tècnica Efficiency Network 2019, organitzada a través de la seva Marca de Qualitat.

L'esdeveniment s'ha desenvolupat sobre els eixos valors de la Marca, la nova filosofia de les auditories i el nou Brand Center, l'eina de comunicació entre les organitzacions certificades, ha informat l'enclavament barceloní en un comunicat.

Els participants han treballat sobre com unificar els criteris ètics d'actuació, que han de ser comuns en totes les organitzacions certificades amb la marca, i com donar visibilitat i rellevància a aquests valors.

La jornada ha estat dissenyada per fomentar la participació activa dels participants i ha comptat amb diferents workshops col·laboratius.

L'esdeveniment ha acabat amb una conferència del director de la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d'Esade, Àngel Castiñeira, que ha apostat per treballar les bones pràctiques que traslladin els valors de la Marca de Qualitat a la gestió del dia a dia de les empreses certificades.